Në rrugët e bllokuara luhet ping-pong

  • G.G /
  • 21 May 2022 - 13:43
Në rrugët e bllokuara luhet ping-pong

Edhe sot në Prishtinë po vazhdon eksperimenti i Përparim Ramës me rrugët njëkahëshe.

Rrugët që zakonisht janë të stërngarkuara nga makinat, sot kanë marrë pamje tjetër.

E nënkryetari i Prishtinës, Alban Zogaj, ka publikuar disa fotografi ku ka treguar se këto rrugë nuk po mbeten pa shfrytëzim.

Në njërën prej tyre, janë vendosur disa fusha ping-pongu dhe fëmijët po argëtohen e luajnë aty. 

(Kosova Sot Online)