Qeveria e Kosovës merr disa vendime të reja

  • A.P /
  • 29 November 2023 - 19:20
Qeveria e Kosovës merr disa vendime të reja

Qeveria e Kosovës ka zhvilluar mbledhje elektronike të 175, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

ZKM-ja ka treguar se janë ndarë 7,054,092.00 € për mbulimin e mungesës së mjeteve në kategorinë e shpenzimeve “Paga dhe Shtesa” për muajin nëntor 2023.

”Miratuar për shqyrtimin e mëtejmë të kërkesës për shpronësim për interes publik të pronave të paluajtshme ish-shoqërore, P. Sh IGK “Ballkan”, Njësia Damper, për nevoja të Ministrisë së Mbrojtjes dhe Forcës së Sigurisë së Kosovës”, thuhet në njoftimin e ZKM-së.

(Kosova Sot Online)