Politikanët reflektojnë në shoqërinë e mashtrimit

Politikanët reflektojnë në shoqërinë e mashtrimit
Politikanët reflektojnë në shoqërinë e mashtrimit

Ali Hertica

  • 14 gusht 2019 - 09:33

Në zgjedhjet e fundit, morën pjesë shumë kandidatë të çuditshëm që donin të merrnin një kafshatë nga votusit e shtetit dhe u ben pjes se parlamentit me diagnoza psikopate ,që shanin ,bertinin dhe përdornin fjalor rrugve të pa pik edukate,dhe votusit nuk din asgjë për shëndetin e tyre mendor ,se ishin piskopat te pa cip dhe mjran dhe për pjesëmarrësit në zgjedhje,që u renditën në listat e subjekteve poltike për të garuar dhe të jen pjesë e qeverisjes së republikës së Kosovës. Ish kryeministri Haradinaj dha dorëheqjen për shkak te politikave

Europiane dhe mashtusve analfabet  poltikëtë cilit nuk janë të aftë poltike për ta udhëhequr shtetin  Kosovarë ku me dorhejqen e tijë u dha munëdsi zgjedhjeve për shkak të një problemi të tijë si i dyshuar nga Gjykata special,ku vet kuvendi e miraton me deshir këtë gjykatë për ti denuar ata që dhan për idelae e Kosovën .Administrata publike nuk është e panjollë, e politikës ,por politika ësht pinjolle e dikuj tjeterë që loz vallen e tmerrit per sovranin dhe heroit e devotshem.

Tani qytararit i edhi koha për një mbikëqyrës të pavarur për krimet ministrore të ministrave dhe anëtarëve të parlamentit që ishin të ngulëfatur nga krimet ordinere dhe plaqkitjet më makabrte të shtetit dhe takses së qytatarit. Kosova nuk mund të jetë krenarë për administratorët e ndershëm dhe politikanët e saj të ndershëm, të drejtë që keqperdoren dhe u pasurun nga hajnit dhe taksa e takspagusve Kosovarë... Votusit tani duhet të japin një goditje të pa kompromis elektoral në partinë dhe individet poltik që për me shumë se 20 vite mbas luftës plaqkiten shtetin dhe qytarin e pa mbrojtur nga ligjii dhe rendi kushtetus,e tani koha është të mos ipet bekimi asëkujt me dosje kjriminale që të mbetet anëtar i parlamentit të republikës së Kosovës.

Unë e them me plot pergjëgjësi morale se politikanët janë me të vërtetë mbushës qese dhe të korruptuar dhe pjesa dermuse e tyre jan psikopat poltik por jo më shumë se qytetarët e thjeshtë që kanë mundësi të mashtrojnë. Kur është fjala për integritet, mendoj se parlamenti dhe administrata publike janë thjesht një reflektim i shoqërisë Kosovare.

(Kosova Sot Online)