Rrugë të harruara nga njeriu, tani të frikshme - Planeti X - Kosova Sot
Rrugë të harruara nga njeriu, tani të frikshme

Rrugë të harruara nga njeriu, tani të frikshme

Fotografi Andy Lee ka bërë një seri fotografish të rrugëve që shkelen më pqak nga njeriu duke udhëtuar në vende të ndryshme të botës, Islandë, Angli etj.

Një prej imazheve është edhe një rrugë e cila është përdorur edhe në filmin “Games of Thrones”.

Galeria e imazheve të tij është titulluar thjesht “Rrugët”.

Duke folur për punën e tij Andy Lee tha se “të humbasësh, të largohesh nga njerëzimi për hesapin tënd është gjysma e qejfit”.

Duke parë bukurinë dhe vetminë e këtyre rrugëve mendojmë se Lee ka patur të drejtë.

(Kosova Sot)

10 orë e 36 minuta më parë
16/01/19