13 familjet më të njohura të iluministëve

  • 06 prill 2019 - 18:11
13 familjet më të njohura të iluministëve

Kush i kontrollon në fakt ngjarjet botërore nga prapaskena? Vite të tëra të kërkimeve dhe hetimeve kanë rezultuar me një punim masiv me një libër me 624 faqe. Fritz Springmeier me anë të këtij libri zbulon fakte rrëqethëse, rreth dinastive më të njohura të iluministëve. Këtu përmendet midis të tjerash edhe familja kineze Lu, e cila vepron pa u ndëshkuar në SHBA dhe gjetiu në botë, transmeton gazeta Kosova Sot.

Në këtë libër tregohet edhe pse u vranë presidenti amerikan John F. Kennedy dhe aktorja Grace Kelly, kush formoi OKB-në, kush kontrollon dy partitë kryesore politike në SHBA, si e formuan dhe e kontrollojnë Izraelin pjesëtarët e familjes Rothschild, kush themeloi fetë e rreme, sikur që janë Dëshmitarët e Jehovait, etj. Ja edhe 13 familjet (dinastitë) më të njohura të iluministëve: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Reynolds, Rockefeller, Rothschild, Russell dhe Van Duyn.

(Kosova Sot)