Tronditëse: Më shumë se 30% e amerikanëve kanë çipa në trupin e tyre

  • 04 qershor 2019 - 15:14
Tronditëse: Më shumë se 30% e amerikanëve kanë çipa në trupin e tyre

Në një publikim të Institutit të Uajomingut për teknologji, (WIT), thuhet se doktorët kanë testuar 2955 amerikanë nga vende të ndryshme të SHBA-së dhe nga shtresa të ndryshme shoqërore.

Ata ishin zhveshur lakuriq dhe ishin analizuar se a janë në trup ndonjë çip RFID.  

Përndryshe, këta çipa janë përdorur me të madhe në ekologjinë e kafshëve të egra, për të përcjellë kafshët dhe për t’i detektuar më lehtë, por tani del se dikush këtë çip ua ka implantuar edhe njerëzve. Athua kush? Dhe, për çfarë arsyesh?

(Kosova Sot Online)