ADN-ja konfirmon ngjashmëritë e alienëve me njerëzit primitivë

  • 09 korrik 2019 - 09:10
ADN-ja konfirmon ngjashmëritë e alienëve me njerëzit primitivë

Zbulimi i fundit i Diskut Qiellor ‘Nebra’ në Gjermani, i cili është më shumë se 3.600 vjet i vjetër, e që besohet të ketë ardhur nga sistemi yjor i njohur si ‘Plejadë’, u ka mundësuar ekspertëve që të njihen më për së afërmi me ngjarjet, të cilat në të kaluarën kishin shkaktuar shumë polemika rreth asaj se paraardhësit e skandinavëve kanë pasur shumë gjëra të përbashkëta me alienët e ‘plejadës’.

Shkencëtarët, pas shumë përpjekjesh, më në fund kanë pasur një bazë për të vërtetuar këtë ngjashmëri dhe pas analizave të ADN-në, që janë bërë kohët e fundit, është konfirmuar ngjashmëria, ndonëse jo e madhe, në mes të alienëve nga ‘Plejada’ dhe njerëzve primitivë, prej të cilëve kanë rrjedhur nordikët.

(Kosova Sot Online)