Pse u vranë regjisori dhe producenti i një filmi të vitit 1943?

  • 09 shtator 2019 - 08:46
Pse u vranë regjisori dhe producenti i një filmi të vitit 1943?

Në vitin 1943 ishte bërë një film me titullin “Occult Forces”. Në të ekspozoheshin sekretet e iluministëve në kohën kur ende nuk flitej gjerësisht për to. Skenaristi i filmit ishte burgosur, kurse producenti dhe regjisori i tij ishin ekzekutuar!

Në këtë film, i cili tanimë ka filluar që të qarkullojë edhe në internet, zbulohen shumë sekrete satanike të lëvizjes së masonëve të lirë (Freemasons). Do të donim me të vërtetë ta shihnim sesi do të reagonte ndonjë mason po ta shihte këtë film. Në film, përndryshe, një mason i lartë pranon se e do Luciferin.

Për këtë shkak, masonët nuk mund të konsiderohen fetarë, meqë një njeri nuk mund t’iu shërbejë edhe Zotit, e edhe djallit. Masonët janë pjesë e iluministëve. Kjo nuk d.m.th. se të gjithë masonët janë të këqij, shumë prej tyre janë injorantë.

(Kosova Sot Online)