Teoritë më të mëdha konspirative

  • 14 nëntor 2019 - 08:49
Teoritë më të mëdha konspirative

T eoria e parë konspirative që është dëgjuar gjatë këtij viti ka qenë ajo për "Vorbullën Polare", që e kishte goditur Amerikën. Shumë kishin thënë që kjo fatkeqësi natyrore në fakt ishte shkaktuar nga një eksperiment gjeo-inxhinierie.

Megjithatë, teoria më e madhe konspirative e këtij viti pa dyshim se ka qenë ajo për anijen kozmike, e cila ishte dërguar për ta eksploruar një kometë. Thuhej që kometa, e cila është eksploruar nga "Rosetta", ka qenë një anije kozmike e jashtëtokësorëve. Teoritë e tjera konspirative kanë pasur të bëjnë me aeroplanët e kompanisë "Malaysia Airlines", "MH17" dhe "MH-370", si dhe fakti që ISIS-i ishte krijuar nga bashkëpunimi mes Iranit dhe CIA-s.

(Kosova Sot Online)