Test i suksesshëm i raketës së Elon Musk, udhëtimet hapësinore gjithnjë e më pranë

  • E.K /
  • 06 maj 2021 - 09:09
 Test i suksesshëm i raketës së Elon Musk, udhëtimet hapësinore gjithnjë e më pranë

Arriti të ulet me sukses në Tokë raketa prototip Starship e kompanisë së Elon Musk, SpaceX.

Raketa ia arriti të kryejë një hap tjetër përpara pas 4 rasteve të mëparshme ku u regjistruan shpërthime të fuqishme.

Kësaj here testimi u krye me sukses dhe konsiderohet një fitore për kompaninë e Elon Musk i cili synon të pushtojë hapësirën në vitet e ardhshme.

(Kosova Sot Online)