Ja si ta rimerrni vetën pasi jeni dehur... - Shëndetësia - Kosova Sot
Ja si ta rimerrni vetën pasi jeni dehur...

Ja si ta rimerrni vetën pasi jeni dehur...

Një natë e gjatë dhe konsumimi i tepërt i alkoolit zakonisht sjell pasoja të nesërmen sikurse të vjella, mundime, dhimbje koke dhe lodhje.

Këto ndjenja bashkë nuk përbëjnë ndonjë rrezik shëndetësor mirëpo më shumë sjellin lodhje dhe plogështi tek ata që përballen me një gjë të tillë.

Mirëpo, ka diçka që ju ndihmon shumë për të rimarrë veten dhe ajo është banania.

Konsumimi i një banane apo më shumë gjatë ditës së nesërme pasi të keni pirë shumë alkool ju ndihmon që të kaloni më lehtë këtë gjendje.

Për shkak të vetive të saj, banania ju ndihmon për të kaluar me lehtësi këto probleme që vijnë nga konsumimi i tepruar i alkoolit.

(Kosova Sot)

13 orë e 42 minuta më parë
20/01/19