Dieta me limonë për pastrimin e organizmit: Humbni 10 kilogramë për vetëm 14 ditë

  • E.K /
  • 12 shtator 2020 - 10:01
Dieta me limonë për pastrimin e organizmit: Humbni 10 kilogramë për vetëm 14 ditë

Disa do të thoshin se limoni nuk është zgjedhja më e mirë për ushqim dhe humbje në peshë. Me gjithë popullaritetin e vet në kuzhinë është vështirë ta mendosh dikë duke ngrënë një limon. Për fat, nuk keni pse ta bëni një gjë të tillë për të humbur në peshë. Në vend të kësaj do të shfrytëzoni vetitë e tij shëruese dhe do t'ju ndihmojë në heqjen e kilogramëve shtesë. Dieta me limon është e thjeshtë: çdo mëngjes para kafjallit pini sasinë e lëngut të limonit të përzier me ujë..

Dita 1: Lëngun nga 1 limon të përzier me 1 gotë ujë të freskët.

Dita 2: Lëngun nga 2 limonë të përzier me 2 gota ujë të freskët.

Dita 3: Lëngun nga 3 limonë të përzier me 3 gota ujë të freskët.

Dita 4: Lëngun nga 4 limonë të përzier me 4 gota ujë të freskët.

Dita 5: Lëngun nga 5 limonë të përzier 5 gota ujë të freskët.

Dita 6: Lëngun nga 6 limonë të përzier me 6 gota ujë të freskët.

Dita 7: Lëngun nga 3 limonë të përzier me 10 gota ujë të freskët. Shtoni 1 lugë mjaltë dhe pini gjatë ditës.

Dita 8: Lëngun nga 6 limonë të përzier me 6 gota ujë të freskët.

Dita 9: Lëngun nga 5 limonë të përzier me 5 gota ujë të freskët.

Dita 10: Lëngun nga 4 limonë të përzier me 4 gota ujë të freskët.

Dita 11: Lëngun nga 3 limonë të përzier me 3 gota ujë të freskët.

Dita 12: Lëngun nga 2 limonë të përzier me 2 gota ujë të freskët.

Dita 13: Lëngun nga 1 limon të përzier me 1 gotë ujë të freskët.

Dita 14: Lëngun nga 3 limonë të përzier me 10 gota ujë të freskët. Shtoni 1 lugë mjaltë dhe pini përzierjen gjatë ditës.

(Kosova Sot Online)