Ilaçi popullor për rritjen e imunitetit

  • A.P /
  • 23 tetor 2020 - 15:44
Ilaçi popullor për rritjen e imunitetit

Ky ilaç paraqet kombinimin më të mirë aziatik popullor për forcimin e imunitetit të përgjithshëm të organizmit.

PËRBËRËSIT:

- 1 kg pekmez natyror të thartë nga mollët - 200 g fara të qimnonit të zi (Nigella sativa), - 200 g fara të lirit, - 200 g fara të susamit, - 50 g kurkuminë.

PËRGATITJA

Me mulli të kafes bluani farat e qimnonit, lirit dhe susamit. Këtë masë përziejeni me pekmezin e mollëve dhe me kurkuminë. Këtë masë duhet ta përzieni mirë, në mënyrë që të bëhet më unike. Lëreni që të qëndrojë disa ditë dhe më pas mund ta përdorni. Ky preparat ka për qëllim forcimin dhe pastrimin e organizmit dhe gjakut, si dhe për trajtimin e shumë sëmundjeve të ndryshme, në mënyrë natyrore, meqë e rritë imunitetin.  

(Kosova Sot Online)