laçi alternativ për të thatin në lukth, astmë, bronkitis, hemorroide

  • E.K /
  • 02 janar 2021 - 11:25
laçi alternativ për të thatin në lukth, astmë, bronkitis, hemorroide

Viruset janë ato që më së shumti shkaktojnë infeksionet në traktin g?str?int?stin?l, megjithëse edhe infeksionet përmes baktereve janë shumë të shpeshta. Njerëzit infeksionet e tilla i shikojnë si "helmim me ushqim". "H?lik?b?kt?ri pil?ri " është një lloj i bakterit që jeton në traktin tretës. Ajo ndërlidhet porsa të pasojë inflamacioni në lukth (gastriti), i thati në zorrën dymbëdhjetëgishtore. Nganjëherë ky lloj I infeksionit mundet të rezultojë me kancer në lukth. Fiku në vaj të ullirit është ilaçi më efikas kundër baktereve në lukth. Merrni disa fik, preni në katër pjesë, më pas i vendosni në një enë dhe i përzieni me vaj të ftohtë të ullirit.

I lini të qëndrojnë për 40 ditë, e më pas merrni nga një lugë si kjo, çdo mëngjes në lukth të zbrazët. Nëse urgjent keni nevojë për terapi dhe nuk mund të prisni për dyzet ditë, atëherë përgatitni dy kavanoz me ilaçin si ky, dhe prisni vetëm shtatë ditë. Një përgatitje si kjo ndoshta do të ketë efekt më të ulët, por prapëseprapë do të jetë i dobishëm.

(Kosova Sot Online)