Të qeshurit ndikon pozitivisht në punën e zemrës, hormone, mushkëri, sy, emocione, tru

  • E.K /
  • 10 janar 2021 - 08:25
Të qeshurit ndikon pozitivisht në punën e zemrës, hormone, mushkëri, sy, emocione, tru

Sot është dita botërore e të qeshurit. Sigurisht, se pyetni pse të qeshurit ka ditën e vet?

Në fakt, të qeshurit është stimulues i fuqishëm që ndikon në shëndetin e përgjithshëm dhe për përmirësimin e disponimit.

Asgjë në botë nuk mund të ndikojë aq shpejt dhe pozitivisht sikur të qeshurit.

E qeshura lufton stresin dhe dhimbjet, shton vetëbesimin dhe përmirëson koncentrimin dhe të mbajturit mend.

Të qeshurit ndikon pozitivisht në punën e zemrës, hormone, mushkëri, sy, emocione, tru.

(Kosova Sot Online)