Mënyra më e thjeshtë për forcimin e imunitetit

  • E.K /
  • 19 February 2021 - 11:51
Mënyra më e thjeshtë për forcimin e imunitetit

Mjekët ofrojnë një mënyrë të thjeshtë për forcimin e imunitetit: Mbajtja e shputave të këmbës në ujë të ftohtë akull Fuqia e ujit të ftohtë Dushi i ftohtë dhe një banjë e ftohtë kanë një traditë të gjatë në shumë kultura dhe arsyet janë të ndryshme.

Edhe pse dushi dhe banja me ujë të ngrohtë është më e rehatshme, uji i ftohtë ka shumë përparësi për shëndetin. Ekspertët gjermanë kanë zbuluar se dushi i përditshëm me ujë të ftohtë, dy minuta në ujë të ftohtë, ndikon që më pak të ftoheni. Dushi i ftohtë dhuron energji. Zemra rrah më fortë, e gjaku qarkullon më mirë. Shumë njerëz pohojnë se dushi i ftohtë zbut stresin dhe përmirëson disponimin.

(Kosova Sot Online)-