Kombinimi i pabesueshëm

  • E.K /
  • 03 mars 2021 - 13:40
Kombinimi i pabesueshëm

Pos ilaçeve, ky "pluhur magjik për gjumë" do t'ju kursejë nga pagjumësia. Edhe pse nuk sugjerohet në sasi të vogla, kripa ndihmon në reduktimin e dhimbjeve të kokës, forcon sistemin imun, ngrit energjinë e trupit. Kripa, sikurse edhe sheqeri nuk sugjerohet në sasi të tepërta, por kjo nuk do të thotë se nuk ekziston ana pozitive e tyre.

Rol të veçantë për shëndetin e njeriut luan kombinimi i sheqerit dhe kripës. Në fakt, njerëzit që vuajnë nga pagjumësia ky kombinim mund t'u ofrojë gjumë të rehatshëm. Kombinimi i tyre ndihmon në ekuilibrin e hormoneve. Sipas ekspertëve, krejt çfarë duhet të bëni është që nën gjuhë të vendosni pak kripë dhe sheqer dhe i lini të treten.

(Kosova Sot Online)