Mjaftojnë katër gota me ujë

  • E.K /
  • 22 mars 2021 - 13:45
Mjaftojnë katër gota me ujë

Ujin do të duhej ta pini vetëm kur jeni të etur, ndoshta një gotë më shumë, por jo dy litra, ashtu si kohëve të fundit po këshillohet.

Gjatë ditës, sasia minimale e konsumimit të ujit është 800 mililitra, e krejt tjerat janë individuale, varet nga temperaturat e jashtme, aktivitete fizike, djersitjet dhe mënyrat tjera. Secili që ushqehet në mënyrë të shëndetshme, gjatë ditës konsumon diçka me lugë, supë apo gjellë, dhe në këtë mënyrë konsumon një sasi të caktuar të lëngjeve.

(Kosova Sot Online)