Dieta me kumbulla të thara, e shpejtë dhe efikase

  • A.P /
  • 19 prill 2021 - 19:46
Dieta me kumbulla të thara, e shpejtë dhe efikase

Dieta me kumbulla të thara bie në kategorinë e dietave të shpejta dhe të shkurta, atyre dietave që përdoren disa ditë, sipas nevojës. Pra, kjo është një dietë mjaft popullore, përmes së cilës mund të hiqen deri në dy apo edhe tre kilogramë për pak ditë. Është shumë e thjeshtë, shikojeni edhe vetë.

MENYJA:

Kafjalli: 6 kumbulla të thara; Zamra: 1 mollë; Dreka: 1 vezë të zier dhe 1 salsiçe; Zamra: ngjashëm sikurse kafjalli; Darka: një gotë jogurt.

POROSI SHTESË:

Kjo dietë u sugjerohet ekskluzivisht personave të shëndetshëm dhe këtë për një periudhë të shkurtë kohore, jo më shumë se 3-5 ditë. Të obligueshme janë ushtrimet fizike në një kohëzgjatje prej 15-20 minutash. Nëse e aplikoni si duhet, humbet një kilogram në ditë. 

(Kosova Sot Online)