Mezi po e "plakni" ditën, nuk keni forcë për asgjë? ja arsyet!

  • E.K /
  • 16 qershor 2021 - 11:42
Mezi po e

Nëse pandërprerë ndiheni të plogësht dhe mezi ia dilni në fund ditës, kjo është shenjë se diçka nuk po bëni si duhet. Ndoshta arsyet do t'i gjeni në këtë artikull:

1. Nuk ushtroni mjaftueshëm, apo fare.

2. Nuk pini ujë sa duhet.

3. Ju mungon hekuri në organizëm.

4. Dëshironi që në jetë gjithçka të jetë e përsosur.

5. Nuk hani kafjallin.

6. Hani ushqim të shpejtë.

7. Nuk mundeni askujt t'i thoni "jo".

8. Kur duhet të pushoni, ju punoni.

9. Tavolina e punës dhe zyra nuk janë të rregulluara.

10. Pini verë para gjumit.

11. Pini disa kafe në ditë. Të gjitha këto mund të jenë arsye pse ju mungon energjia në organizëm, prandaj ndiheni të lodhur dhe të plogësht.

(Kosova Sot Online)