Këta dy përbërës të fuqishëm pastrojnë trupin nga viruset dhe helmet

  • E.K /
  • 16 qershor 2021 - 14:06
Këta dy përbërës të fuqishëm pastrojnë trupin nga viruset dhe helmet

Kanë më shumë proteina se mishi i pulës, mishi i gjedhit dhe vezët.

Dhe ajo që është posaçërisht e rëndësishme – këtë proteinë e absorbon trupi 95%.

Këto janë dy produktet për të cilat çdokush nga ne patjetër duhet ta dijë.

A e dini që këta dy artikuj përmbajnë 650 vitamina, minerale, aminoacide?

Vetëm dy produkte të zakonshme, thjesht përmbajnë të gjitha vitaminat e njohura, duke përfshirë karotenin, vitaminat A, B1, B2, B6, B12, C, provitaminën D, K, PP, E, thartirën folike, biotinën, kalciumin, fosforin, magnezin, kaliumin, zinkun, jodin dhe shumë të tjera.

Gjithashtu përmbajnë të gjitha aminoacidet të cilat i janë të domosdoshme njeriut, duke përfshirë ato esenciale.

Spirulina ndihmon në ndërtimin e imunitetit dhe trupin e pastron nga të gjitha llojet e viruseve, baktereve dhe hel.meve.

Spirulina ka një përqendrim më të lartë proteinik se çdo ushqim.

Nga pesha është rreth 65-71% proteinë; përmban 8 amino acide esenciale për shëndetin njerëzor dhe 18 amino-acide të përgjithshme.

Klorela është mjet i fuqishëm për detoksifikim, pastrim të organizmit dhe përmirëson tretjen.

Një nga funksionet më të rëndësishme të klorelës është aftësia e saj për të detoksifikuar tru.pin tuaj nga substanca të dëmshme të tilla si pesticidet dhe metalet e rënda si merkuri.

(Kosova Sot Online)