Nëse keni dhimbje të kokës, ky vaj do t'ju ndihmojë

  • E.K /
  • 18 June 2021 - 11:51
Nëse keni dhimbje të kokës, ky vaj do t'ju ndihmojë

Vaji i ullirit përmban substancën natyrale që zbut dhimbjet e kokës, sikurse ibuprufeni. Hulumtimi i fundit ka vërtetuar se si vetëm 50 gramë ekstra vaj ulliri ka të njëjtin efekt sikurse një e dhjeta e dozës së, që ju përshkruhet personave me dhimbje të kokës.

Nga ky fakt, si dhe nga shumë studime të tjera të bëra deri më tani, del se përdorimi i vajit të ullirit për periudhë të vazhdueshme kohore, mundet të ndikojë në zbutje, apo edhe largimin e tërësishëm të dhimbjeve të kokës.

(Kosova Sot Online)