Metoda e shkëlqyer për heqjen e dhimbjeve të kokës

  • E.K /
  • 24 korrik 2021 - 10:31
Metoda e shkëlqyer për heqjen e dhimbjeve të kokës

Ndoshta keni dëgjuar për metodën "4-7-8?, teknikën popullore të frymëmarrjes. I njëjti mjek ofron zgjidhje për shumë gjëra vizuale që heqin dhimbjen e kokës edhe pagjumësinë. Nëse dëshironi që dhimbjet e kokës dhe "problemet femërore" t'i zgjidhni në mënyrë natyrale, provojeni këtë: Mbyllni sytë dhe mendoni se dhimbja juaj është poç i kuq elektrik, se si ndriçon gjithçka rreth jush dhe shkaku i saj nuk mund të shihni asgjë tjetër. Tash mund ta imagjinoni ndërprerësin që drejton poçin.

Me dorë shkoni drejt ndërprerësit dhe ngadalë e ndalni. Derisa e ndalni ndërprerësin, mendoni se si drita ngadalë po ulet, e me të shkon edhe dhimbja. Imagjinoni se si drita është më pak agresive dhe shndërrohet në të portokalltë, në të verdhë. Dhimbja juaj do të duhej të zhdukej. Këtë metodë më së miri ta aplikoni në dhomë të qetë e të errët.

(Kosova Sot Online)