Lëngu i shkëlqyeshëm për nxjerrjen e rërës dhe të gurëve nga veshkat

  • E.K /
  • 27 September 2021 - 10:35
Lëngu i shkëlqyeshëm për nxjerrjen e rërës dhe të gurëve nga veshkat

Ata që e kanë provuar këtë lëng, thonë se gurët nxirren në fund të terapisë, për gjashtë ditë, derisa rëra përmes urinës nga 3 deri në 4 ditë. Rëra dhe gurët në veshka njerëzve u bëjnë shumë probleme, e simptomat e tyre shkaktojnë dhimbje shumë të forta. Por, mjekësia alternative ofron zgjidhje - përgatiteni një lëng prej tre përbërësve të fortë dhe nxirrini gurët dhe pjesët e rërës për vetëm gjashtë ditë. Krejt çfarë ju nevojitet janë 100 mililitra lëng limoni, 100 mililitra vaj ulliri dhe 100 mililitra birrë.

PËRGATITJA E ILAÇIT

Që të tre përbërësit i hidhini në një shishe, i përzieni që të bashkohen përbërësit dhe çdo mëngjes në lukth të zbrazët të pini nga 50 mililitra, për gjashtë ditë rresht. Para secilit përdorim, përzieni mirë shishen. Ata që e kanë provuar këtë lëng, thonë se gurët nxirren në fund të terapisë, për gjashtë ditë, derisa rëra përmes urinës nga 3 deri në 4 ditë. Lëngu i limonit detyrimisht duhet të jetë i shtrydhur nga limoni dhe kini kujdes në madhësinë e gurëve, sepse, nëse janë më të mëdhenj se 15 mm, kjo recetë mundet të bëjë dëme në kanalet urinare, pasi janë të ngushta. Vizitoni mjekun dhe vërtetojuni që gurët të mos jenë aq të mëdhenj.

(Kosova Sot Online)