Mposhtini dhimbjet me kapësen e rrobave

  • E.K /
  • 15 October 2021 - 14:44
Mposhtini dhimbjet me kapësen e rrobave

A e keni ditur se kur dhemb trupi në të njëjtin moment mund ta kontrolloni? Të hamendësojmë se nuk jeni një person që dëshironi ta vizitoni mjekun për çdo gjë? Dhimbja është pjesë përbërëse e jetës, e ne ju sjellim një këshillë se si dhimbjen ta mbani nën kontroll. Refleksologu i certifikuar, Helen Chin Lui shkruan:

"Secili vesh përmban kartën komplekse të refleksit të trupit që është i pasur me fundin e nervave dhe përmban më shumë lidhje në sistemin e mesëm nervor". Në fakt, shumë mjekë theksojnë se si nuk mund të bëjnë asgjë kundër dhimbjeve të intensitetit më të vogël, porse ekziston një ilaç. Provoni që kapësen e rrobave ta vendosni në vesh dhe dhimbja do të zhduket.

(Kosova Sot Online)