Me hudhër kundër dhimbjeve të dhëmbit

  • E.K /
  • 18 tetor 2021 - 10:22
Me hudhër kundër dhimbjeve të dhëmbit

Hudhra është një nga përbërësit më të fortë për qetësimin e dhimbjeve të shumta që shfaqen te njeriu. Përbërësi që gjendet në hudhër, alicina, është pikërisht substanca që hudhrës ia dhuron përbërjen kryesore me antioksidues.

E shtypni hudhrën dhe e vendosni në dhëmb, pikërisht në vendin ku ndieni dhimbje. Të gjithë ata që e kanë provuar, kanë theksuar se dhimbja është zhdukur sa hap e mbyll sytë.

(Kosova Sot Online)