Çfarë ndodh kur kolliteni në bërryl dhe kur kolliteni përpara duarve?

  • E.K /
  • 13 nëntor 2021 - 13:27
Çfarë ndodh kur kolliteni në bërryl dhe kur kolliteni përpara duarve?

Duke marrë shkas nga këto ditë të zymta pandemie, një nga rregullat që e keni dëgjuar më shpesh është që, kur të kolliteti, ta bëni këtë duke e mbajtur gojën në pjesën e brendshme të bërrylit dhe jo përpara duarve.

Nëse e keni ende të paqartë rëndësinë e të vepruarit në këtë mënyrë, kjo video nga Universiteti gjerman i Weimar-it ju vjen në ndihmë. Shihni më poshtë nivelin e shpërndarjes së spërklave për secilin rast.

(Kosova Sot Online)