Pse duhet të vendosni një thelb hudhre gjatë natës në banjo?

  • A.P /
  • 12 janar 2022 - 14:49
Pse duhet të vendosni një thelb hudhre gjatë natës në banjo?

Për ta mbajtur banjon e pastër dhe të mos lejoni të myket, vendosni gjatë natës një thelb hudhre dhe shihni rezultatin në mëngjes.

Ajo duhet vendosur gjatë natës, kur tualeti nuk përdoret.

Kur të zgjoheni në mëngjes, thjesht shkarkojeni banjën. Kjo gjë duhet praktikuar dy deri në tre herë në javë.

Hudhra do ta mbajë tualetin pa myk.

(Kosova Sot Online)