Bima që shëron sëmundjet më të rënda

  • E.K /
  • 22 January 2022 - 11:37
Bima që shëron sëmundjet më të rënda

Kjo është një bimë me gjethe të verdha. Kjo bimë është e pasur me shumë përbërës që luftojnë inflamacionet dhe ndihmojnë në mbrojtjen e lëkurës.

Vaji i kantarionit që moti njihet si vaji që aplikohet te të gjitha plagët. Vaji i kantarionit ndihmon te: Plagët; Djegiet e shkallës së parë; Inflamacionet e vezoreve; Infeksionet vagjinale, përfshirë HiV-in, urdhjen; Hemorroidet; Venat e zgjeruara; Të thatit; Strijat dhe aknet; Reumën dhe gishtin; Inflamacionet e muskujve dhe nervat.

(Kosova Sot Online)