Do habiteni! Ja çfarë tregojnë format e gishtave të këmbës, po ju si i keni?

  • E.K /
  • 22 janar 2022 - 11:10
Do habiteni! Ja çfarë tregojnë format e gishtave të këmbës, po ju si i keni?

Gishtat e duarve mund të zbulojnë aspekte të caktuara të personalitetit tonë, e njëjta gjë ndodh me gishtat e këmbëve. Nëse jeni kurioz, bëjeni këtë provë tani dhe mësoni diçka më shumë për personalitetin dhe veten tuaj!

Këmbë të bukura? Ja si të bëni pedikyr vetëm me dy përbërës

1. Këmba romaken Të kesh këmbën romake do të thotë të kesh shumë shanse të jesh person karizmatik dhe i suksesshëm në biznes. Ju pëlqen të jeni në qendër të vëmendjes.

2. Këmba katrore Të kesh një këmbë katrore do të thotë që je një person i qetë dhe llogaritës, je efikas dhe nuk i pëlqen njerëzit pa përmbajtje.

3. Këmba greke Të kesh gishtin e dytë më të madh se të tjerët, zakonisht do të thotë të sillesh si artist. Ju pëlqen të motivoni njerëzit përreth jush, ju jeni një person plot energji.

4. Këmbë në formë shkallësh Një këmbë e imët dhe delikate, në formë shkalle, është një shenjë e një personi të rezervuar që di të mbajë sekretet.

(Kosova Sot Online)