Me vaj kokosi dhe pluhuri për pjekurina shpëtoni dhe zbardhni dhëmbët

  • E.K /
  • 29 January 2022 - 11:37
Me vaj kokosi dhe pluhuri për pjekurina shpëtoni dhe zbardhni dhëmbët

Ata që e kanë provuar thonë se asnjë preparat më mirë nuk i largon njollat e kafesë, cigareve dhe pijeve të gazuara. Ne ju sjellim recetën për pastën vendore për, së cilës i nevojiten tre përbërës: pluhur për pjekurina, vaj kokosi, vaj të mentës. Ju nevojitet një kavanoz në të cilin do ta ruani pastën e përgatitur.

Hidhni pesë lugë pluhur për pjekurina në kavanoz, më pas shtoni edhe katër lugë vaj kokosi, e në fund shtoni dhjetë deri pesëmbëdhjetë pika vaj të mentës dhe përzieni gjithçka. Pluhuri për pjekurina i zbardh dhëmbët, vaji i kokosit i mbron prej baktereve, ndërsa që vaji i mentës e freskon aromën tuaj të gojës.

(Kosova Sot Online)