Pastrojeni trupin deri në atomin e fundit

  • E.K /
  • 10 February 2022 - 12:42
Pastrojeni trupin deri në atomin e fundit

Më shumë se 50 milionë njerëz në botë kanë probleme me zorrët që ndërlidhen me shëndetin e zorrës së trashë. Derisa disa nga problemet janë relativisht më të vogla, si aknet, dhimbjet e kokës, disa të tjera janë serioze, si kapsllëku për shembull.

Por, ekzistojnë edhe preparate natyrale për pastrimin e zorrëve, që mund t'ju ndihmojnë në pastrimin e zorrës së trashë dhe ta përmirësoni shëndetin në përgjithësi. Përbërësit: 1 mollë, 1 lugë fara të lirit, 1 lugë fara çia, 1 lugë mjaltë dhe1 gotë ujë. Përgatitja: Përzieni të gjithë përbërësit. Pini këtë preparat për çdo ditë, më së miri në lukth të thatë dhe shpejt do të hiqni qafe helmet.

(Kosova Sot Online)