Ilaçi që forcon eshtrat dhe ju bën ta harroni dhimbjen e shpinës

  • E.K /
  • 25 February 2022 - 12:43
Ilaçi që forcon eshtrat dhe ju bën ta harroni dhimbjen e shpinës

Shumë njerëz vuajnë prej dhimbjeve në shpinë, këmbë apo kurriz dhe hasin në vështirësi për t'i kryer detyrat e veta. Provojeni këtë tretman, edhe ju do të vëreni përmirësim të dukshëm për disa ditë. Pas dy muajsh, dhimbjet do të zhduken.

PËRBËRËSIT

1 fik të thatë, 1 kajsi të thatë, 5 kumbulla. Ju nuk keni pse t'i kombinoni përbërësit, por duhet t'i konsumoni së bashku në mbrëmje para se të flini. Forca e tyre gjendet këtu, në kombinim të substancave që zbutin dhimbjet në këmbë, shpinë dhe kurriz.

(Kosova Sot Online)