Studimi i fundit thotë se gratë duan se*ks çdo të shtunë në mëngjes

  • A.P /
  • 25 September 2022 - 09:22
Studimi i fundit thotë se gratë duan se*ks  çdo të shtunë në mëngjes

Një studim i fundit thotë se shumë gra duan seks të planifikuar çdo të shtunë në mëngjes.

Mirëpo, kjo duket të jetë pak problematike për burrat, të cilët nuk duan ta bëjnë këtë gjë me planifikim.

Shumica e burrave që ishin pjesë e këtij studimi thanë se pranojnë që të bëjnë seks më rrallë, por kjo të jetë e ndjerë dhe me emocione, e jo e planifikuar.

Njëri prej tyre u shpreh se kjo gjë në fillim mund të duhet e bukur, por pastaj fillon të bëhet e mërzitsh.

“Planifikimi mund të mos jetë mënyra më e mirë për ta bërë këtë, sepse të bësh të njëjtën gjë, në të njëjtën kohë, priret të bëhet i mërzitshëm, mendoj që secili duhet të ketë mundësinë e krijimit të një hapësire të dedikuar për seks”, u shpreh ai.

Ata u shprehën se shpesh mund të kenë nevojë qoftë edhe për një prekje ose ledhatim, e jo domosdoshmërisht të jetë marrëdhënie seksuale.

(Kosova Sot Online)