Kujdes nga këto ushqime, nëse i ngrohni, bëhen kancerogjene

  • E.K /
  • 19 November 2022 - 11:45
Kujdes nga këto ushqime, nëse i ngrohni, bëhen kancerogjene

Duke ngrohur disa ushqime për disa herë, jo se humbin efektin e tyre shërues, por shndërrohen në kancerogjene.

VEZËT

Janë ushqime të rrezikshme dhe kurrsesi nuk duhet ringrohur. Kanë përparësinë t'i konsumoni të ftohta, le të mbetet ashtu, kurrsesi t'i ringrohni.

KËRPUDHAT

Kërpudhat duhet t'i hani porsa t'i përgatisni, ky është rregulli i vjetër, respektojeni. Nëse i ringrohni, mund të helmoheni.

SPINAQI

Atë kurrë mos e lini për të nesërmen, e lëre më ta ngrohni. Sidomos te spinaqi materiet shëruese shndërrohen në kancerogjene

(Kosova Sot Online)