Përse nuk guxoni t'i injoroni inflamacionet e sinuseve?

  • E.K /
  • 21 December 2022 - 11:54
Përse nuk guxoni t'i injoroni inflamacionet e sinuseve?

Nëse nuk i shëroni në mënyrë adekuate, kjo gjendje bëhet problematike, sidomos pasi dhimbjet e kokës parandalojnë funksionimin tuaj. Sinuset akute shkaktohen nga ftohjet, e shkaktarë të tjerë janë bakteret, alergjitë dhe infeksionet me kërpudha.

Problemin e dalloni duke mos mundur të merrni frymë lehtë, fytyrë të ënjtur dhe përreth syve. Dhimbjet e kokës sidomos shtohet kur personi lakohet poshtë me kokë, e nëse zgjat më shumë se tre ditë, shfaqet temperaturë dhe duhet lajmëruar mjekun.

(Kosova Sot Online)