Çfarë thotë grupi juaj i gjakut për ju?

  • A.P /
  • 03 March 2023 - 14:32
Çfarë thotë grupi juaj i gjakut për ju?

Nuk është plotësisht e qartë se kur grupet e gjakut u bënë shenjat e reja të horoskopit , por në një moment, dikush vendosi që ne mund të zbulonim shumë në bazë të grupit tonë specifik të gjakut.

•Faktorët shëndetësorë të njerëzve me grup gjaku O

Ka edhe disavantazhe edhe përfitime për këtë lloj në aspektin shëndetësor. Ata mund të jenë të prirur ndaj ulcerave, problemeve të tiroides, niveleve të ulëta të hormoneve dhe mungesës së jodit.
Njerëzit e tipit O kanë gjithashtu më shumë gjasa të mbajnë ujë, të jenë të trashë dhe të kenë tumore të padëshiruara.

Megjithatë, studimet kanë zbuluar se Tipi O ka rrezikun më të ulët të sëmundjeve të zemrës nga çdo lloj gjaku.
Përveç kësaj, ata kanë një rrezik më të ulët të zhvillimit të çrregullimeve konjitive ose sëmundjeve të qarkullimit të gjakut.

 

Megjithatë, dieta e dobët dhe mungesa e ushtrimeve mund t’i bëjnë ata të prirur për probleme shtesë shëndetësore.

•Tiparet e zakonshme të personalitetit të lidhura me grupin e gjakut O

Kur bëhet fjalë për personalitetet e këtij grupi unik gjaku, ata njihen për energjinë e lidershipit, priren të qëndrojnë të fokusuar dhe kanë disa nga cilësitë dhe tiparet më të mira atje.

Ata janë gjithashtu elastikë, fleksibël dhe kurrë nuk i lënë gjërat e vogla t’i shqetësojnë shumë.
Duket sikur mund të mësojmë një ose dy gjëra nga miqtë tanë të tipit O!
Megjithatë, kur janë të stresuar, ata gjithashtu mund të bëhen të zemëruar, impulsivë dhe hiperaktivë.
Ata gjithashtu kanë një tendencë për të qenë vonë.

•Bashkimi më i mirë i dashurisë për njerëzit me grupin O të gjakut

Edhe pse ky lloj mund të ketë një marrëdhënie të mirë me shumë nga grupet e tjera të gjakut, ato përputhen më së miri me llojin B.
Tipi B ka një personalitet me shpirt të lirë nga i cili, ndërsa shumë lloje të tjerë mund të lodhen shpejt, Tipi O është jashtëzakonisht i durueshëm dhe do të shijojë mënyrat e shkujdesura të Tipit B.
Ata janë një bashkim i bërë në parajsën e grupit të gjakut!


(Kosova Sot Online)