Me lëvoren e portokallit zbardhni dhëmbët dhe shtoni bukurinë e fytyrës

  • E.K /
  • 27 May 2023 - 10:40
Me lëvoren e portokallit zbardhni dhëmbët dhe shtoni bukurinë e fytyrës

Kanë arritur edhe ditët e ftohta, e me të edhe portokajtë e lëngshëm. Pos se janë plot me vitamina C dhe e forcojnë sistemin imun, janë aleat për bukurinë.

ZBARDHJA E DHËMBËVE

Nëse dëshironi të keni dhëmbë të bardhë pa shkuar te stomatologu, krejt çfarë duhet të bëni duhet fërkuar me lëvoren e portokallit nga të gjitha anët.

FYTYRË TË PËRSOSUR

Lëvorja e portokallit është melhem për lëkurë. Thjesht, fërkojeni fytyrën me të, e antioksiduesit në të do ta bëjnë punë në mënyrë të shkëlqyeshme.

(Kosova Sot Online)