Një lugë vaj ulliri me lëng limoni përtërin mëlçinë

  • E.K /
  • 23 September 2023 - 12:00
Një lugë vaj ulliri me lëng limoni përtërin mëlçinë

Vaji i ullirit ndihmon shumë në hapjen e kanaleve të mëlçisë dhe qeses në idhcës. Limoni po ashtu është i mirë në këtë drejtim, është burim për vitamina C dhe pastron enët e gjakut nga shtresat e kolesterolit. Mëlçia është organ shumë i rëndësishëm që merr rolin e fabrikës së gjakut dhe procesit të pastrimit të tij. Pos kësaj, ndihmon edhe në forcimin dhe stimulimin e tretjes. Nuk është pra e tepërt të thuhet se mëlçia e pastër do të thotë shëndet, vitalitet, dukje dhe diskonim të mirë. Për çdo ditë, mund të bëni shumë për mëlçinë.

Në fakt, në lukth të zbrazët nevojitet të merrni një lugë vaj ulliri të përzier me lëng limoni. Me rëndësi është ta pini në lukth të zbrazët, e më pas mund të filloni me kafjallin. Dy përbërësit e përmendur janë lehtë të disponueshëm, ndërsa që kombinimi i tyre bëhet lehtë. Pas vetëm një muaj do t'i ndjeni ndryshimet pozitive. Do t'ju zvogëlohen qeskat në fytyrë, teni do të jetë më i shkëlqyeshëm e tretja më e mirë. Pos kësaj, do të jeni plot me energji.

(Kosova Sot Online)