Vaji i lirit, si të përdoret dhe te cilat sëmundje?

  • E.K /
  • 13 October 2023 - 08:51
Vaji i lirit, si të përdoret dhe te cilat sëmundje?

Vaji i lirit mund të shtohet në ushqim edhe për përmirësimin e funksioneve të përgjithshme kognitive, ku në ushqime përdoret i freskët, meqë me përpunim termik humbë vetitë mjekuese.

VAJI I LIRIT MË SË SHPESHTI PËRDORET TE GJENDJET DHE SËMUNDJET VIJUESE

Sëmundjet e zemrës dhe të enëve të gjakut - Te sëmundjet autoimune dhe të nyjave - Te sëmundjet e gjëndrës tiroide - Te artriti reumatoid - Te sëmundjet neurologjike, sikur që është sëmundja e Parkinsonit - Te sëmundja e Alzheimerit - Te depresioni. Mund të përdoret edhe për përmirësimin e funksioneve të përgjithshme kognitive, sidomos në shtatzënësi dhe në menynë e fëmijëve.

(Kosova Sot Online)