Para shujtës hani një përzierje si kjo dhe kilogramët zhduken

  • E.K /
  • 12 April 2024 - 12:08
Para shujtës hani një përzierje si kjo dhe kilogramët zhduken

Gjithnjë e më shumë njerëz e provojnë këtë fshehtësi dhe thonë se funksionon. Psikologu Set Roberts thekson se për tre muaj ka hequr 15 kilogramë, falë vajit të ullirit dhe ujit me sheqer.

Ai ka theksuar se para secilës shujtë ka marrë një lugë vaj ulliri, në të cilën ka shtuar sheqer. Më pas, në shujta ka konsumuar ushqime pa shije, derisa hundën e kishte mbajtur mbyllur. Shumë njerëz e kanë ndjekur shembullin e tij dhe kanë theksuar se kjo vërtet funksionon.

(Kosova Sot Online)