Peshku i kaltër e pastron mëlçinë

  • E.K /
  • 16 April 2024 - 10:36
Peshku i kaltër e pastron mëlçinë

Top-ushqimi kundër mëlçisë së yndyrshme është një peshk i kaltër shumë i vogël, që është shumë e pasur me aminoacidet omega-3.

Ky burim me aminoacide mund të jetë shumë i dobishëm për njerëzit, sepse në bazë të disa hulumtimeve të bëra së fundmi, aminoacidet omega 3 që i përmban mund të ulin vlerat e rritura të enzimave në mëlçi, të përmirësojnë nivelin e glukozës dhe të zvogëlojnë numrin e triglicerideve.

(Kosova Sot Online)