Pastroni dhëmbët me këtë përbërës, do të qeshni përherë

  • E.K /
  • 25 April 2024 - 12:41
Pastroni dhëmbët me këtë përbërës, do të qeshni përherë

Shkaku i përbërësve të vet, ka ndikim të hatashëm dhe shumë pozitiv kundër baktereve në gojë. Në vend të pastës për dhëmbë, provoni që t'i pastroni dhëmbët me këtë përbërës, të cilin me siguri se e keni në shtëpi, e bëhet fjalë për pluhurin për pjekje.

Pos se do të keni dhëmbë më të pastër, natyrisht se do të keni gojë pa bakteret, të cilat shkaktojnë aromën aspak të këndshme nga goja. Nëse e përdorni këtë pluhur, aroma nga goja do të jetë e këndshme dhe nuk do të rrezikoheni nga gjingjiviti. Pastrimi me litar është një nga mënyrat që t'i pastroni dhëmbët dhe të keni një kujdes të mirë për shëndetin oral. 

(Kosova sot Online)