Biznesi i veçantë i yllit të Islandës: qendër për banjë me birrë

  • 23 prill 2019 - 18:34
Biznesi i veçantë i yllit të Islandës: qendër për banjë me birrë

Kapiteni i Islandës, Aron Gunarson, ka ndërmarë një iniciativë shumë interesante në vendlindjen e tij. Ai vendosi të investojë në një biznes në veri të Islandës.

Qendra e tij të ofron një terapi në vaskë që është e mbushur me birrë. Deri në vitin 1989 birra ishte e ndaluar në Islandë.

Për 59 euro mund të kalohen 25 minuta në vaskën e tejmbushur me birrë. Sigurisht, duke marrë parasysh edhe të mirat shkencore që vijnë nga përdorimi i birrës.

Ajo rrit energjinë, sistemin imunitar, lëmon lëkurën dhe flokët. Gunarson duket se ka pasur një ide inovative.

Image
Image

(Kosova Sot)