Tiks.app njofton se faqja për blerjen e biletave do të aktivizohet shumë shpejt

  • 12 nëntor 2019 - 16:32
Tiks.app njofton se faqja për blerjen e biletave do të aktivizohet shumë shpejt

Kompania e cila merret me menaxhimin e shitjes së biletave për ndeshjen të e Kosovës, Tiks.app, njofton se faqja për blerjen e biletave të ndeshjes së Kosovës kundër Anglisë do të bëhet aktive shumë shpejt.

Tiks.app ra nga sistemi gjysmë ore para se të niste shitja e biletave për këtë ndeshje dhe vazhdon të jetë e paqasshme.

Njoftimi i Tiks.app

“Lajmerim!

Pershkak te ngarkeses shum te madhe momentalisht qasja ne ëebfaqe-n tone eshte e pamundur. Shume shpejt faqja do te jete aktive perseri.

Shpresoj te kemi mirekuptimin e juaj pasi qe kerkesa eshte jashtezakonisht shume e madhe.

Faleminderit!”

(Kosova Sot Online)