10 shtetet me tifozet më të nxehta

  • 25 maj 2020 - 10:55
10 shtetet me tifozet më të nxehta

Nuk ka asnjë dyshim që futbollin e bëjnë më interesant tifozët.

Herë pas here lojtarët kanë insistuar se nuk do të ishin asgjë pa tifozët e tyre. Pasioni dhe devotshmërisë që tifozët sjellin në lojë nuk krahasohet me asgjë.

Dhe kur flasim për tifozët femra, atmosfera në stadium bëhet më interesante me praninë e tyre.

Ato shtojnë shkëlqimin në sport me veshjet e tyre të personalizuara dhe më e rëndësishmja bukurinë e tyre.

(Kosova Sot Online)