Di Natale nuk do të largohet nga Udinese

  • 31 maj 2015 - 14:45
Di Natale nuk do të largohet nga Udinese

Antonio Di Natale edhe pse ishte pritur këtë verë të largohet nga Udinese një gjë e tillë nuk do të ndodh. Di Natale që pati oferta nga Dubai dhe Amerika, ka vendosur të mbetet ende në Udinese, duke e respektuar në këtë mënyrë kontratën e cila skadon ën qershor të vitit 2016.

Di Natale është pjesë e Udineses nga viti 2004, dhe që nga atëherë ka regjistruar 362 paraqitje dhe ka shënuar 189 gola. Aktualisht italiani është 37-vjet.

(Kosova Sot)