Pamje të frikshme: Krokodili shfaqet nga aty ku askush nuk do ta priste (Video) - TV - Kosova Sot
Pamje të frikshme: Krokodili shfaqet nga aty ku askush nuk do ta priste (Video)

Pamje të frikshme: Krokodili shfaqet nga aty ku askush nuk do ta priste (Video)

Janë publikuar disa pamje të marra në Queenslandën Veriore, Australi, si një paralajmërim për turistët e papërvojë duke u treguar atyre për rrezikun nga krijesat vdekjeprurëse.

Në këtë video shihet se sa “mjeshtër” janë krokodilët për të “mashtruar viktimën e tyre”, dhe ku tregohet se “sa lehtë ata mund të fshihen në ujë të cekët”.

Në përshkrimin e videos thuhet: “Për fat të keq për turistët ose për njerëzit që kanë lëvizur në këtë rajon, ata mendojnë se e njohin më mirë, derisa të ballafaqohen me një situatë të tillë”.

 

(Kosova Sot)

17 orë e 35 minuta më parë
16/12/18