JA SI I PROPOZON TË DASHURËS PËR MARTESË! (VIDEO) - TV - Kosova Sot
JA SI I PROPOZON TË DASHURËS PËR MARTESË! (VIDEO)

JA SI I PROPOZON TË DASHURËS PËR MARTESË! (VIDEO)

Flisni për kthimin e një propozimi martesor në një çështje familjare!

Një burrë i Illinois shfrytëzoj një pasdite të lojës familjare, për të befasuar të dashurën e tij me një propozim martese.

Të paktën dhjetë vetë ishin në kuzhinë një pasdite, duke qëndruar rreth një tavoline gjatë një loje kartë kur propozimi u zhvillua.

Image

Në video, një njeri jashtë kameras i udhëzon të gjithë që të mbajnë një kartë të luajtur deri në ballin e tyre.

Ata secili përputhen, duke zbuluar një numër ose një kartë fytyre - të gjitha përveç një gruaje të re bjonde që i është dhënë një kartë speciale e cila është e dukshme kur videogrami zmadhon në të.

Image

'Çfarë ka f ***?' thotë një person. Ai dhe të tjerët rreth tryezës fillojnë të qeshin sapo të kuptojnë se çfarë thotë karta e saj.

'Kjo është kaq e padrejtë! Mirë, koha jashtë, "thotë bjondja, para se ta hiqte kartën për të marrë një vështrim të mirë përse njerëzit po qeshin me të.

Image

Ajo merr gjysmën e rrugës duke lexuar me zë të lartë fjalët 'A do të martohesh me mua', para se të gënjejë 'Oh Zot tim'. E tronditur, ajo fillon të qajë, transmeton gazeta "Kosova Sot".

Vetëm pas saj dhe nga pikëpamja e saj, i dashuri i saj, i cili kishte qëndruar pranë saj në fillim të lojës, zbret në një gju dhe me durim pret që ajo të kthehet.

Gruaja është kaq e tronditur që personi që qëndron pranë saj duhet të rrotullohet fizikisht para se të kujtohet të shikojë mbi të dashurin.

Duke e dalluar atë në një gju, nis një grumbull të freskët të qarë.

Kur ai pyet nëse do të martohet me të, ajo arrin të thotë "Po" me lotët e saj dhe shtrin dorën e saj ndërsa ai ja vënë unazën në gishtin e saj.

Image

Video përfundon me përqafimin e sapo të afërt me shumë duartrokitje dhe brohoritje, përcjell gazeta "Kosova Sot Online".

 

(Kosova Sot)

13 orë e 54 minuta më parë
23/01/19