Krijesat misterioze që po çmendin botën, ja çfarë ka publikuar Google (VIDEO) - TV - Kosova Sot
Krijesat misterioze që po çmendin botën, ja çfarë ka publikuar Google (VIDEO)

Krijesat misterioze që po çmendin botën, ja çfarë ka publikuar Google (VIDEO)

A besoni me të vërtetë se ekzistojnë këto krijesa?

Google Earth ka kapur imazhe nga hapësira të cilat kanë treguar krijesa të çuditshme, megjithatë disa njerëz mendojnë se mund të kenë qenë thjesht hije ose ndonjë gabim teknik i satelitëve.

Gjithsesi, këto krijesa janë shfaqur gjatë kërkimeve në internet në google earth dhe është parë tmerri dhe frika e njerëzve ndaj këtyre krijesave.

Gjigante, të çuditshme, të papara ndonjëherë, disa prej tyre shkojnë përtej imagjinatës.

Shikoni më poshtë dhe njihuni me këto krijesa mitologjike.

 

(Kosova Sot)

15 orë e 37 minuta më parë
14/12/18